T M S   B e l a n g e n g r o e p    
dot
dot dot
dot
dot  
Vereniging
Leden
Bijeenkomsten
Werkgroepen
Agenda
downloads WGB
Wie zijn wij?
Links
Mailinglist

Mailinglist

Teneinde de verzending van uitnodigingen en e-mail berichten aan onze leden te vergemakkelijken, hebben we een mailinglist in het leven geroepen, die iedereen (lid of geen lid) in staat stelt, zich hiervoor aan te melden.

Als u zich bij deze mailinglist aanmeldt, dan ontvangt u in de toekomst automatisch alle mail (uitnodigingen en anderzijds) die wij als TMS Belangengroep Vereniging versturen.

LET OP!
Na aanmelding zult u (of degene die u aangemeld heeft) een bevestigings- e-mailtje ontvangen, met een link die u dient aan te klikken waarmee u de aanmelding (of afmelding) bevestigt en definitief activeert.

Aanmelden op de algemene Mailserver en eventuele werkgroepen via onderstaande aanmeldingsformulier:

Meld u aan op de TMS Mailing List Email:  

U ontvangt vervolgens een aanmeld link per email, waarmee u zich kunt aanmelden en eventuele werkgroepen kunt aanvinken.

LET OP: De mailserver gebruikt default HTML-weergave bij mails. Vanwege emailfilteropties van uw emailserver kan het zijn, dat de automatisch door de TMS mailserver gegenereerde mailtjes u niet bereiken. Ontvangt u niet binnen één dag een reactie van de mailserver (dat gebeurt anders nagenoeg direct) neemt u dan contact op met b.hilgers@paleishetloo.nl

 

 

TBG Kort! 

TMS-Gebruikersgroepdag vrijdag 24april wederom afgelast.

TMS-gebruikersgroepdag op 13 september samen met jubilerend Cit bv in Museum voor Volkenkunde Leiden  helaas afgeblazen.

Parijs, 28 maart, Gallery Systems gebruikersdag 'Collective Imagination was een succes; Learning From Each Other' Lees het verslag.
.

  dot
dot
dot TMS Belangengroep